Ja sam Aleksej Sivč

Muzikom se bavim od ranog detinjstva. Kroz svoje odrastanje sam zalazio u razne sfere muzike, pronalazio se, istraživao .., pa sam tako i komponovao, pisao tekstove, bavio se aranžmanima, svirao, upoznavao se sa svakim segmentom dok nisam spoznao sebe.

Samostalna karijera!

Moja samostalna karijera otpočela je 2019 godine, kada sam izdao svoju prvu autorsku pesmu ‘Moja ti’ za koju potpisujem muziku i tekst. To je pesma koja će zauvek imati posebno mesto u mom srcu.
Takodje, želim da spomenem i svoj Androgen bend, sa kojim stvaram vrhunsku atmosferu uvek aktuelnim repertoarom i dobrom energijom!Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, dobroj svirci i širokom repertoaru, jednako smo angažovani na svadbama, maturskim žurkama, kao i na svirkama po klubovima, diskotekama i privatnim proslavama.

Repertoar

Repertoar je veoma širok i obuhvata domaću pop i rock muziku, izvorne stare, kao i nove narodne i folk pesme.
Potrudio sam se da veliki deo repertoara plasiram na sajt, ali je stvarno nemoguće napisati spisak svih pesama koje izvodimo.
Ja sam neko ko voli ono čime se bavi, volim svoj posao, volim muziku, uživam u svakom momentu, i to što volim radim najbolje.
Hvala što to prepoznajete!